Verberne

Deze prachtig riet gedekte schuur heeft een vaste klant van ons opgebouwd. Door de realisatie van deze schuur bij zijn nieuwe woning is het totaal plaatje af.

Rörink

Deze mooi kapschuur hebben we gerealiseerd net over de grens in Duitsland. De klant was zeer tevreden met het eindresultaat.

Kampkuiper

In samenwerking met onze opdrachtgever Kampkuiper te Harbrinkhoek hebben we deze mooie gebintconstructie mogen leveren en plaatsen ter uitbreiding van zijn Bistro.

Hanste

In overleg met de klant hebben we deze schitterende aanbouw gerealiseerd bij hun woning. Het verrijkt hun woongenot, ze zien het als een verlengstuk van de woonkamer.

Landhuis Twente

Prachtig Twents landhuis gemaakt en voorzien van originele pen en gat verbinding

Prachtig architectonisch woonhuis

In opdracht hebben wij deze prachtig architectonische woning mogen voorzien van 40m3 eiken gebinten. De gebinten zijn zowel buiten- als binnenhuis...

Gastenverblijf – Eiken spanten

In opdracht hebben wij de eiken houten constructie met gevelbekleding mogen leven voor een gastenverblijf. En wat het zo bijzonder maakt is dat er gekozen is voor eiken spanten…..

Kunstwerk recreatieplas

We hebben onze bijdrage mogen leveren aan een door architect Patrick Kalma ontworpen kunstwerk welke geplaatst is bij recreatieplas Lageveld...

Bouw Twentse boerderij

Voor een nieuw gebouwde typisch Twentse boerderij heeft H. Oude Hengel GmbH 25 m3 eiken gebinten geleverd, de gevel voorzien van massief...

page 1 of 2