CNC Houtbewerkingsmachine

Onze Eiken en Douglas houten constructies worden van ontwerp tot realisatie in huis gemaakt. We realiseren vanaf eigen ontwerp dan wel via een ontwerp welke de opdrachtgever zelf heeft. Nadat het ontwerp goedgekeurd is, worden de constructies gerealiseerd middels een computer gestuurde CNC houtbewerkingsmachine die ambachtelijke verbindingen op een hoogstmoderne en met de nodige minitieuze precisie maakt.

De machine is modulair aan de vraag aan te passen. Daarnaast heeft de CNC houtbewerkingsmachine een revolutionair bedieningssysteem met grijp- en geleidewagen. Hierdoor wordt de precisie ook gegarandeert bij krom en verdraaid materiaal. De CNC houtbewerkingsmachine kan 300 tot 625 mm tot een lengte van 1.300 cm verwerken. Ook zit er een speciale rondhout module op.

Onze CNC houtbewerkingsmachine staat voor zeer nauwkeurige houtbewerking, maar met behoud van de ambachtelijke uitstraling die we ook zeer graag laten terugkomen in onze constructieve eindproducten. Voorbeelden zijn onder andere pen en gat, halfhouts- en zwaluwstaartverbindingen.