Ontwerp en realisatie

H. Oude Hengel GmbH maakt, ontwerpt en produceert de buitenverblijven met als doel mensen te laten genieten van houten constructies. Of het nu gaat om logeren, relaxen, werken en of feest vieren we helpen u graag bij het realiseren van uw wens. Overkappingen, serres, buitenkeukens, poolhouses of gebinten voor boerderijen, zo maar een kleine greep uit de mogelijke toepassingen.

Ontzorgen

We zorgen dat onze klanten zich echt klant kunnen voelen. U geeft uw ideeën aan en wij vertalen het in de houten constructie. Op locatie verzorgen wij de complete montage zodat u geen omkijken heeft. Samen met de juiste partners kunnen we uw verblijf volledig aankleden met accessoires zoals buiten barbecues, houten vloeren, schuifpuien, bubblejets en buiten sauna’s.

Eigen handen uit de mouwen steken

Wellicht wilt u zelf ook graag helpen en bouwen. Wij leveren de houten constructies en buiten verblijven ook in prefab montage pakketten. Hierin wordt geen verschil gemaakt in maatwerk of standaard modellen. De gehele constructie wordt zorgvuldig voorbereid naar uw wensen. Alle constructies worden zorgvuldig in onze werkplaats gemaakt. Aan de hand van een duidelijke werktekening kunt u hem zelf monteren.

Voor meer informatie over onze contructies neem dan contact met ons op.